April 22, 2009

"glamorous&glitters" pre-graduation nite 17th april 2009


wall of fame.. ada ala2 red carpet la..hehe

aku join 2 class. 1 class C n 1 class E.. ni clasmet class E.. dworg seboleh-boleh nk amek gmbr guna camera aku (bajet camera canggih laa?!) last2 ape jadi? kn dh byk orang-orangan kt blkg tuh yg jd flashman.. haha~

2orang nih suka paksa-rela aku jd cameraman dworg (bajet korang model kew?haha~)

hah. yg nih clasmet class C. ada ramai lg but not in d pic. ntah mana dworg merayau. aku pn mls nk cari hegeh2. mana yg aku nmpk, aku amek gmbr, xnmpk, tutup mata.

10 orang 1 table, sume dlm gmbr, paksa member meja sebelah shoot gmbr ktorg.

aku suka gmbr ni *wink*

gmbr ni lg aku suka *wink2*
sbnrnye aku pn xexpect dpt amek gmbr nih,
asalnye aku kuar jp dr hall after ESTRANGED perform sbb nk g ladies room,
tp aku pny 6th sense aku kata,

"bawak camera, olin. bawak camera!"

then aku nmpk dia..
terus member aku gesa2 soh aku amek gmbr dia ngn andy..
dh camera aku pehal plak kalu member aku je amek gmbr ngn andy kn?

grand ballroom summit hotel USJ

budak2 kalu xmen belon xsah agaknye.

ni la award yg aku dapat malam tuh, unsangkarable jgk la..
(bajet xexpect kunun, yg tulis achievement sampai 2pages tuh apehal beb?)
lalalala.. malu saya~~~

2 comments:

cujen said...

wajib pakai tudung ke???
universiti skang ni tak sporting la... boring...tak glemer

olin said...

xwajib la..kn ada mmbe aku free-hair tuh..hihi~

ada ke u yg wajib pkai tudung?
>>> UIA?