July 30, 2009

diumumkan pemenang bagi anugerah persahabatan terbaik jatuh kepada.............OLIN!!!


dari cik jejari


dua award yang sama. tapi cik jejari bagi tag sekali (nape award perlu ada tag? cis!) heheh.. sebab aku rajin skrg, aku jawab jugak la tag nih. petang kang dah nak jalan2. mungkin salah satu kedai kat Wetex Parade akan merasa duit seseorang. aku nak pow seseorang itu. hahaha~

ni tag nya :

TAG TENTANG HANDPHONE
Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
dah setahun setengah kot?

Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?

sebab cantik.

Berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?
xtau. mungkin lebih 250. yang pasti penuh sim card and phone limit.

Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf ‘M’. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf ‘M’?
banyak. malas nak kira.

Sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu?
EDWARD CULLEN.

Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?
6

Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
celcom. sebab mana2 pun ada coverage.

Nada dering yang anda gunakan?
why i fall in love with you. by DBSK.

Senarai top 5 contacts yang anda selalu msg?
ooppa, mak, abah, adik, kawan.

Soalan terakhir. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
yang.

Org yg nak di tag?
tang nih best sket. nak bagi kat semua judges dalam blog list aku. hakhakhak. padan muka korang. ^_^




lalala.. malu saya~




11 comments:

cujen said...

tak nak buat..lalala..malu saya

olin said...

cujen,
ayat tuh macam aku kenal.. haha..

DoN said...

hihih...
namaku disebut...

terharunya...

DoN said...

nk buat tp idea nk wt blog sndri masih tercari2

olin said...

don,
heheh..

DoN said...

rasanya mlm nie jgak dpt wt blog

olin said...

don,
bagus2. chaiyok2!

olin said...

don,
bagus2. chaiyok2!

DoN said...

haha xstart lg nk wt..

buntu ibuntu...

DoN said...

ske ngn gambo tangan yg jari kelingking bpaut tue..

olin said...

don,
hehe..