August 5, 2009

ahad nih kena main netball.

dah lama xmain netball. tup2 kena main ahad nih. redah je laa.. hehe.. 1st prize RM400. lawan antara kampung. tadi gi meeting jap, ketua kampung bagi mak aku jadi leader. so, secara automatiknya aku assistant. tugas aku, cabut undi jumaat nih. dan kalu penganjur mau tetapkan main kalah mati, aku mau ia main liga. hehe.. pe jadah banyak team main kalah mati? bolasepak pun main liga apa.

(cakap berapi2. terer sangat ke main tuu olin oiii?)

lalala... malu saya~

7 comments:

Tirana said...

go olin go!!!..hehehe..main sampai menang tau..

olin said...

kak tirana,
uihh.. akak dah support nih, semangat jadi lain macam dah nih! hinsfff, hinsfff, hinsfff.. (hidung kuar asap)

DoN said...

klu team bnyk... men liga mkn ms bnyk hr... ada bpe team?

ZARA 札拉 said...

hahaha..

dorg ajak aku gak..aku kata tak mau..seb baek aku tolak..dah lawannya ko, mati lah aku..

olin said...

don,
xdela byk sangat.. hehe.. sempat 1 hari men..

zara,
apsal ko xmain? hisy.. aku mana bunuh orang, apsal ko yang nak kena mati? hahaha~

messyremo said...

aku jd pompom guys bole?haha..

sokong ko..msti team ko mng punye..haha

olin said...

messyremo,
jap, aku tengah bayangkan ko jd pompom guys....urgghhhhh! geli!

hahahaha...

insyaallah menang..hehe