August 30, 2009

semua orang mahu ucap selamat hari merdeka. aku?

aku ucap jugak lah~

selamat hari merdeka!

^_^




ke'pink'an sungguh gambar ni.
aku yang sedang penat tapi gembira.
kata-kata cinta itu hanya untuk sekeping hati si mamat mata comel.
terima kasih.




malas nak ulas panjang-panjang pasal merdeka.
kamu semua kan sudah besar.
hehe.




lalala... malu saya~

28 comments:

anaklaut said...

salam..

olin, nape asyik malu je..?

DoN said...

'ulas' berapa ulas tue???

DoN said...

"ulas" berapa ulas nak???

olin said...

anaklaut,
"malu saya~" ialah trademark.. saje je.. hehe..

Tirana said...

Selamat hari Merdeka!

zamspotte said...

trademark yang low profile... wah... baiknyer..

Napa mals nak ulas?? nak pangsa ker??

olin said...

don,
bagi la sebiji terus~

olin said...

kak tirana,
selamat hari2 merdeka! hehe~

olin said...

zamspotte,
alamak, jangan la puji.. malu saya~

hehe..

cakap pasal pangsa dan ulas, teringat durian.. wah, sedap tuu~

anaklaut said...

olin,

puisi lama anaklaut post balik..
:)) olin memnag ingat ya puisi2 anaklaut..:)) tq.

olin said...

anaklaut,
ingat sangat tu xdela.. tapi kadang-kadang olin alert dengan sesetengah ayat yang olin suka baca dalam puisi AL.. hehe~

sama-sama.. ^_^

13may said...

jom! tembak bunga api :D

Syahir Darksyde said...

selamat hari merdeka. kamu malas nak ulas ye? my blog ade bagi siket ulasan. drop by. :)

ZARA 札拉 said...

oit~


siapakah mata comel?

messyremo said...

eh..aku kecik lagi olin..

aku tak faham...

sila ulas panjang lebar..haha

olin said...

13may,
bunga api serta mercun kan dah diharamkan dalam malaysia?

hihihi~

olin said...

shahir darksyde,
selamat hari-hari merdeka~

dah view dah blog kamu~

olin said...

zara,
hehe.. ada jawapan bagi soalan kamu tapi aku xmahu menjawab dengan jujur. hahahah~

olin said...

messyremo,
hahaha.. kamu nakal~

aku tetap malas nak ulas~

hehe~

DoN said...

kasi la se'ulas'...

olin said...

don,
kasi = potong itu anu/sula.
nak ke? hahhaha~

gurauan semata2.
malu saya~

DoN said...

uiks??? itu istilah kamus mana tue??

DoN said...

uiks kamus edisi mana nih dia pny translate

messyremo said...

zara..

aku ade jwapan utk itu..haha

meh kite bukak laman gosip2 olin ptg ni pun best gak..haha

olin said...

don,
kamus dewan bahasa olin. hahaha.. xdelaa.. 'kasi' ni kalu xsilap bahasa cina. tapi xtau la kan.. hehe..

olin said...

messyremo,
ahh.. xheran.. hahaha~

DoN said...

bahasa cina ka??
aiyoooo....
xblaja plak bhs cina, don blaja bhs jepun... hiihihi

olin said...

don,
olin blaja bhs korea~