February 25, 2009

AC2208C


*KIROH*


*CIDA* yg baju biru




My classmates, but x all were in d pic la.. hehe.. pics ni sume time ktorg wat photography session for all Part8 students at Foyer SAAS Tower..
Aku paling xle blah time Qyros a.k.a Kiroh posing camtu.. hahaha..
Nway, kiroh soh aku cte sket psl dia dlm blog aku ni (she said, "olin, coz aku xde blog, ape kate ko type anything bout aku dlm blog ko?") ade ke patut? nsb baik aku xkate "bley, nnt aku fotostat muka ko pahtu attach je kt blog" hehe..pape jela aku pn xkesah, ade gak modal aku nk kutuk dia..hahaha..

*KIROH*
ape je yg xklaka ngn dia? sume benda pn lawak.. hehehe.. but i learnt sumthin 4m her, orang yg klaka xsemestinye wat lawak je..aku pnh tgk kiroh marah, very scary.. time g CHEMERONG ngn geng practical kt Kerteh dolu2.. takut gk aku tgk dia mrh cmtu, tp aku diam jela..padam api ngn air la kunun2nye..(eh, zaman skrg ni api bley padam ngn pemadam api ABC kn?)

*CIDA*
Ni aku nk cite psl cida plak..bkn ape, kalu aku cite psl kiroh je, kang cida majuk.. hehehe.. dia ni ske kenakan aku.. aku tau sumtimes aku mmg lampi (lambat pick-up), tp dak cida ni kutuk aku lampiest, mknanye yg paling lampi antara yg lampi.. mmg hampeh.dot.com tp nk wat cne, nk marah pn xle sbb dworg ni mmg hampeh.dot.com.. hahaha.. aku rasa cida mst xexpect at all yg aku bley kutuk dia dlm blog ni, sbb yg dia tau kiroh je yg ngada2 nk masuk dlm blog aku.. hehehe..

may all the memories remain :)


*Bersama Semula*
by ACAB

Terkenang...
Terbayang...
Tak dapat ku lupakan...
Tapi sayang semuanya tinggal kenangan....

Teman ku...
Kekasih ku....
Ku ingin seperti dulu...
Bersama, menjelajah dunia....

Kekuatan...
Kebanggaan....
Bebas dan terus berjalan....
Kenangan, tak mungkin ku lupakan....

Ku harap...
Teman semua...
Dapat bersama semula...
Perjuangan, kita masih belum pudar.....

Kemananya......
Teman setia....
Perjuangan.....
Ku ingin kau semua bersama semula....

Kemananya......
Teman setia....
Perjuangan.....
Ku ingin kau semua

Kemananya......
Teman setia....
Perjuangan.....
Ku ingin kau semua bersama semula....


2 comments:

olin said...

to cida & kiroh: korg gelak2 ye..hehehe

ooppadon said...

hahah so klaka la...