March 1, 2009

hehe..


i got an invitation to this event via my beloved lawn bowls coach, Mdm Haslah..unexpected la sbnrnye..main yo yo 0 je tp dpt invitation g dinner, dh la dinner ni bley kate grand aa jgk..hehhe..nway, thanx alot coach!!

kt bwh ni plak pics masa aku msuk monopoly challenge 27-28march09..dpt smpai semi-final je..dlm ranking top 20 aku yg no 11 kalu xsilap..pahtu 2nd day event, xde luck ah, asek threw dice msuk land opponent, asek msuk jail plak tuh..hahaha..xpela, main je bese la adat kalah-menang nih..lgpn aku tau, kalu aku xmenang pn aku sure akan dpt lucky draw..dh terbukti dh, mmg aku dpt lucky draw..hahaha..tp adiah lucky draw tu monopoly for kids level (5-8years) aku pn xreti nk men cane..hahahha..xpela, bg adek aku je..hehehe..





Certificate & Lucky Draw Prize

Mr. Monopoly & I

2 comments:

ooppa noona said...

cuba teka sape yg dah menang game monopoly nie??? hhihihihihi...
dapat no 2 lagi tue...

olin said...

eley..nk kate dia yg mng la tuh..mls nk layan..hahah