April 23, 2009

aku jakun.


jakun siut aku tgk calculator nih. sampai xle solve problem.
ni la 1st time aku jmpe camni, sblm2 ni just a sentence like "syntax error" je.. hehe
panjang sgt kot formulanye sampai calculator pn couldn't solve it.

bila aku pikir2, camnilah machine. pusing2, blk kt akal manusia jgk.
bersyukurlah kita dilahirkan berakal, sihat walafiat.. it's great to have a life.
what's mean by life, yg tuh we have to find out in our own ways lah.
aku nk cte pn masing2 ada hidup sendiri2 kn? i bkn kaki 'selak kain' ok~















last2, dpt solve problem td dgn jayanya.




lalalala... malu saya nk ngaku formula td salah isi~


5 comments:

Nur said...

cmne ko wat can't solve tu..ttibe aku pon nak jakun gak..ahaha

aku mls nk wat tag la..hehehe..sory ar..ekeke

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ada mau kena pang laju2 nih..

hahaha~

i selak kain i jerk..

lalalal~

olin said...

nur
>> ntah, tbe2 dia can't solve. aku pn tgk pelik2. hahaha~
>> ape mls wat tag nih? bese dia ye~

zara saranghe
>> ape bg pang laju2, bg la hayun buai laju2 ke, blanja wayang laju2 ke, ape ke..haha~
>> ni lg satu, ko bajet aku xphm tulisan korea tuh? (aku amek Han-Guk as my 3rd lang ok..nk berlagak sket nih..hahahah~)

cujen said...

isk..kazen sape la yang jakun ni... hihi

er, malu sy nak ngaku yg saya pun jakun jugak sebenarnya....

olin said...

cujen,
sampai ati kutuk kazen sendiri..

lalala...ngat aku kesah ke ko kutuk aku~~~

hahaha~