May 5, 2009

lagi satu award menanti korang. xyah jawab tag yg macam2~


ntah nape aku rasa aku baik hati sangat arini.. mungkin sebab bley jawab exam td dgn jayanya kot? so skrg disebabkan aku tengah baik hati, aku dah create 1award utk korang. background award nih wallpaper laptop aku sbnrnye.. aku rasa gambo tuh cool, saje nk bagi kt korang kasi tambah collection award korang. aku nak bagi kt semua blogger, aku kenal ke xkenal ke xkesah, janji korang dapat award. sape2 blogger yg rasa dia cool bley amek award nih, rasa diri xcool pn bley amek, pahtu pegi coolkan diri korang dengan minum air bunga kekwa, atau air teh-0 ais, atau nak lbey afdal lagi, amek air wuduk.


nah award korang. amek la.. amek la..



Cool Award 2009


All you need to do is just show the picture of your cool face.

aku dah letak dah. tu dalam award tu kan gambo aku.

korang nih jangan la caye. aku tipu je~
korang kena letak gambo tau, jangan xletak.


Thank you for your participation! Now you can copy & paste this award on your blog and don't forget to give this award to other cool blogger!




lalala.. malu saya nk bagi korang award~

11 comments:

j.e.j.a.r.i. said...

tq dik!
letak award je kan?
tak perlu letak gambar sendiri utk mendapatkan publisiti murahan spt artis2 di majalah Mangga tu kan? kan? *tiba-tiba*

j.e.j.a.r.i. said...

tq dik!
letak award je kan?
tak perlu letak gambar sendiri utk mendapatkan publisiti murahan spt artis2 di majalah Mangga tu kan? kan? *tiba-tiba*

j.e.j.a.r.i. said...

tq dik!
letak award je kan?
tak perlu letak gambar sendiri utk mendapatkan publisiti murahan spt artis2 di majalah Mangga tu kan? kan? *tiba-tiba*

~Cinta Cukulet~ said...

haha..kena letak gambor ke? malu saya lalalala...haha :p :p

olin said...

kak jejari,
nk btau satu rahsia. xyah letak gambo pn xpe. letak gambo katun yg cool. haha~
syyyyyyyyy.......

cc,
kalu cc kena letak gambo btol.. haha~

mummy said...

menariksss......blog yg menariks.....
salam berkenal...

olin said...

mummy,
nice2meet u~
*wink*

mosazu said...

huu..dah letak dah..thanks..rajin eh..tawu la da abes exam..doakan aku gak eh :)

olin said...

mosazu,
lum abeh, tinggal 1 paper lg jumaat nih~

Akira said...

takde award lagi ker

olin said...

akira,
anda dikehendaki memberi award kepada saya.fullstop.

lalala..malu saya nk mintak2 award camni~