June 20, 2009




ahh.. xtahu nak post apa.. aku ingat aku dah jangkit dengan cik cinta cukulet laa. tapi jari tergedik2 jugak nak menaip. idea xdatang lagi. agaknya dah pegi zimbabwe. nak review novel pun *xde hati. last2, aku survey facebook geng. tengok2 balik gambo2 dalam album aku. nah, antara gambo2 yg aku amek. ahh.. obsesi aku kat pantai belum abeh lagi. bila laa nak gi pantai lagi agaknya ye? hmm.. ni semua gambo kat tepi pantai kemasik masa aku practical kat kerteh dolu.


*xde hati = xde perasaan

3 comments:

13may said...

whoaaa :D

~Cinta Cukulet~ said...

berjangkit rupanya sindrom jari tergedik2 nih hahahaa

olin said...

13may,
wohooooo :D

cc,
hahha..