June 12, 2009

aku xde kat malaysia weekend nih. fly gi Forks.

edward cullen tanya aku semalam nak date dgn dia ke x. aku angguk kepala je. kira setuju la tuh.



P/S : entah bila obsesi aku kat edward akan berkurangan. semakin hari semakin naik level penghayatan aku kat dia. sudah. aku nak sambung baca Eclipse. nanti aku wat review novel vampire kesayangan aku k. tata.

lalala.. malu saya~

7 comments:

don said...

amboi amboi... ooppa cmner plak???

~Cinta Cukulet~ said...

edward cullen tu sapa? sumpah saya tak kenal hahahaa

Tirana said...

Olin...selamat berdating...hehehe

olin said...

don,
hehe.. sila bezakan realiti & fantasi ok~

cc,
xkenal? pernah tengok movie "Twilight" x? movie tu adaptasi novel stephanie meyer..

kak tirana,
rekaaan je entry tuh, sebenarnya berdating dgn durian, balik kampung.hahaha~

don said...

amboi2...

cujen said...

to be honest kan
aku rasa movie dia tak best pun
edward cullen ni tak ensem pon
ensem lagi atok aku masa muda

olin said...

cujen,
arggghhhh! aku xpedulik! edward hensem jugak! hehehe~
aku lagi suka baca novelnya, movie byk potong..huhu