June 11, 2009

jangan pandang aku macam tuh.

aku xtau apa jadi ngan diri aku. semalam mimpi mengarut-ngarut. macam2 ada dalam mimpi aku. daripada suria baja hitam sampailah power renjes kaler kuning. power renjes kaler pink je xde. tiba2 plak geng power renjes combine dengan otomen gaiya. argghhhhh! koleksi superhero aku dah bercampur-aduk. akhirnya aku pilih edward cullen. bukan superhero tapi vampire yg hensem.

ohhh.. tiba2 aku teringat. mungkin semalam aku banyak sangat ketawa. dalam panggung masa tengok citer JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK. sakit perut aku. aku pun konpius mana satu sebab aku gelak. lawak daripada citer tu ke atau dengar suara sorang pakcik nih yg gelak kuat xhingat. suara dia je mendominasi suara2 gelak kat panggung semalam. tapi dia gelak sangat klaka. "AH AH AH AH AH!" kurang lebih macam tu lah. aku ingat la kan, mesti dia ketawa sampai kuar air mata.

meh kita review citer JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK


Release Date : 4 June 2009
Origin : Malaysia
Genre : Comedy, Horror, Mystery
Director : Ahmad Idham
Starring : Cat Farish, Lisa Surihani, Mazlan Ahmad, Piee, Shaheizy Sam
Synopsis "Jangan Pandang Belakang Congkak"
~tells the story of three youths who each received a letter from the late Pak Sudir inviting them to his house. Upon arrival, they met up with Pak Sudir's helper Mustika and discovered that he was their grandfather and the three of them have the potential to inherit all of his belongings, but under strict circumstances. They would have to stay at his house for three days straight without touching anything, especially an old congkak. On the first night itself, strange things begin to happen.
aku copy paste je nih. heheh. sebenarnya citer nih memang xrugi duit korang kalu gi tengok. pada aku citer nih memang best. dah. aku nak sambung bermimpi. mana tahu dapat jumpa edward cullen ke.

11 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

huu best eh..tapi kat sini takde panggung wayang huhuhuu

gobok-licious said...

nape aku tgk citer ni rasa nak marah je? huhu....
aku bagi 2 bintang dari 5...
boleh la...
takde la lawak sangat seperti yang digembar gemburkan...
mgkin tak kena ngan jiwa aku kot

cujen said...

alamak..sekali ter komen pakai blog id yang satu lagi pulak...hihi
tu blogshop aku
tapi, lom siap lagi

olin said...

cc,
cian..heheh~

gobok-licious,
mungkin kot..lain orang lain taste kan..hehe~

cujen,
xperasan.hahaha!
nanti aku sekodeng.

don said...

amboi2.. tgk wayang ngan sape ha??

olin said...

don,
dgn rumet.

cujen said...

ala en.don ni ..jeles2 pulak..hihi

olin said...

cujen,
betul2 dia memang kuat jeles.hahaha~

don said...

ahaks... mestila jeles... org yg kte sayang... kalau xjeles, xsayang la mkna nya...

olin said...

don,
kantoi dah.. aku baru nak ngaku single tadi..hahahaha~

DoN said...

cett... porah...