June 23, 2009

burung gagak nih memang nak kena!



Nyatakan LIMA fakta menarik tentang si pemberi award ini???

  1. burung gagak biasanya berwarna hitam. tapi burung gagak yang tag aku nih berwarna putih. dia istimewa sket sebab dia burung gagak yang sakit kulit. hahaha...
  2. burung gagak biasanya dikaitkan dengan kematian atau malapetaka. tapi encik burung gagak nih bukan pembawa malang. dia baik orangnya, walaupun kadang2 nakal jugak..hahaha..
  3. dia budak KMKN. jap, menarik ke fakta tuh?
  4. dia punya blog warna warni, besor kecik. maksud aku, warna dan saiz huruf. aku selalu kutuk dia sebab aku rasa serabut bila masuk blog dia. tapi dia bagus, dia xpedulik pun hape aku kata. haha.. nway, stay who u are, dude!
  5. dia kadang2 cute. (perghhh.. ayat nih yang paling aku xnk ckp sebenarnya.. hahah)

Setiap blogger mestilah menyatakan 10fakta tentang diri sendiri???

aku rasa macam pernah jawab tag nih. xpelaa.. jawab lagi. update sket perubahan2 yang berlaku kat diri aku nih..hehe
  1. aku tinggi.
  2. kaki aku size 11.
  3. aku suka baca novel, komik, tapi bukan yang cintan meleret2.
  4. aku suka tengok tv, movie, serta bermain polis entri (yang ni kecik2 dolu).
  5. aku suka pelangi.
  6. aku suka makan.. apa ye?..hmm.. xtau la..berubah2.. semua makanan pun aku suka.. hehe
  7. lagi apa ye? hmm.. haa. aku pandai menyanyi. xpercaya? bagus. sebab aku tipu je.. haha
  8. aku budak KMKN jugak dulu. sama dengan mr.black gagak.
  9. aku pakai shampoo sunsilk limau purut. haha.. mesti ke bagi tahu korang yang ini?
  10. aku suka berblogging. insyaAllah sampai bila2.. tapi kalu aku lama sangat xupdate blog aku nih, doa2 kan la aku ye.. kut2 laa Tuhan dah jemput balik..huhu..
dah. dah ciap dah tag. 100%. sekarang. nak tag blogger lain. tapi malas nak taip. korang nak jawab amek jelaa.. bley dapat award tu.. sape2 pun bley jawab. aku bagi award+tag free.. nama pun award "i volunteer"..hihi..

6 comments:

DoN said...

10fakta tentang diri yg ke-10 (slps perkataan yg ke-20) tue yg xsanggup ddgr...

olin said...

don,
ecece..

DoN said...

ske pelangi ek..
nnt ooppa bg eskem pelangi... hiihi

olin said...

don,
nak2!

DoN said...

paddle pop wow!
paddle pop yeay!
super duper yummy!!

kih kih kih...
hr2 dgr pkcik jual eskem naik motor dia psg lagu tue...

olin said...

don,
haha..