June 24, 2009

murid-murid.. cuba eja MALAS.. M..A..L..A..S.. pandai murid-murid cikgu..

bilik nih dah macam tongkang pecah. malas nak kemas. malam nanti aku berangkat pulang meninggalkan uitm tercinta. abes dah degree. maceh kepada semua yang wish all the best for me yesterday.. hope u all pun all the best dalam hidup korang ye..hehe

abes2 exam tadi otak pun kosong. geng pun dah menjerit2 sakan sebab dah abes semuanya. alhamdulillah, aku dapat jawab dengan jaya dan bergaya.. heheh

sambil2 blogwalking tadi, teringat pulak award dari cik capiQa belum tempek kat sini.

ni haa awardnya..








aku nak kemas barang nak gi bertapa kat gunung everest nih. laksa, bihun goreng dengan air sirap bandung pun belum buat lagi. kang bising pulak bunian2 kat everest tu nanti kalu aku datang xbawak ole-ole. kat tempat dworang mana nak dapat makanan2 melayu nih. aku dah bosan bertapa makan buah-buah hutan, makan angin dan minum air mata.. err.. air mata air..



lalala.. malu saya~

11 comments:

DoN said...

mcm mana eja JANJI?
J.A.N.J.I


duk msih mnunggu janji org tue...

olin said...

don,
alamak.. mari mengeja ye murid-murid.. L..U..P..A..hahaha

ZARA 札拉 said...

oit!

mana boleh malas!

awak nak rotan eks?

R.O.T.A.N.!!!

olin said...

zara,
xtakut~
xtakut~
hahaha..

DoN said...

kasi rotan mandatori...

kih kih kih...

olin said...

don,
tu S..E..B..A..T

DoN said...

lain eh? hihihihi ejaan jek...

olin said...

don,
hahaha..malu laa tuh dah salah..

DoN said...

hihih jgn tegur...

malu bangat nih..

CaPiQa said...

maceh sudah tempek award. ^^

olin said...

capiQa,
maceh jugak sebab memberi~