June 21, 2009

tag ni aku buat khas untuk kamuuuu.........!!!

wangi...

anda berbau wangi? describe bau anda dan serlahkan bakat anda untuk menunjukkan gambar2 terbaik sepanjang zaman anda bersama pewangi anda sama ada pewangi rumah, minyak wangi anda, atau pewangi kereta, termasuklah pewangi almari anda.

isi tempat kosong di bawah ye. jangan mengelat!

  1. saya suka bau __________.
  2. saya suka bau ini sebab ______________.
  3. ini gambar saya bersama pewangi kesukaan saya : -picture-

footnote: boleh lebih dari satu pewangi.





lalala... malu saya nak tag kamuuuuuu~

kazen cujen
kazen ain
kazen eda
cik cc
mr.black gagak
kak tirana
kak jejari
kak nida
mr.stingray
cik arween
mr.azzamsupardi

10 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

oh..best jugak tag ni yek..hehe

olin said...

cc,
ni la hasil bila tgn tergedik2..haha
buat tau jgn xbuat~

Mr Black gagak said...

sy suka cotton ambi pur and adidas spirit

olin said...

mr.black gagak,
sila jwb tag mcm yg saya btau td ye..semoga berjaya!hahah~

Tirana said...

Wahhhh..tag wangi rupanya..Nak jawab pun kena tunggu wangi dulu..hehehe..

DoN said...

ngehehe....
sje snyum bsimpul2 kt cni...

cujen said...

huhu...nanti bila takde ide, aku buat tag ni ye...skrg bz ngan bisnes...hihi

olin said...

kak tirana,
kena tunggu wangi? selama ni buchuk la ek?hehehe..

don,
sila jawab tag nih jugak ye.. nak link kat ooppa xdapat, ntah line bz kut..

cujen,
xpe.hutang. biz kan biasa pakai credit term. hahaha...

aku lah arween said...

mane aku nak carik pewangi kt opis nie yang owwhh ade :D tunggu update petang ye yang :P

olin said...

arween,
xdehal punya~