August 13, 2009

kenapa tak konsisten? benci.

setiap kek yang aku buat, berbeza-beza. padahal ingredientnya semua sama. musykil laa... nape x konsisten langsung?










ooOhh.. aku dah tahu. aku lupa nak adjust power tangan aku laa. aku x penah lagi bagitahu korang eh? aku sebenarnya alien dari planet Plotu. kembar planet Pluto. kat sana makanan rasmi ialah askem kacang. sebab tuh aku buat kek x konsisten. kek bukan makanan rasmi.


lalala... malu saya~

5 comments:

ZARA 札拉 said...

sejak bila ko duduk sana Olin?

RobinHood said...

walaupun bhan2 sama...
tp kadang2 maybe cara tuw yg buat jadi x konsisten...

mcm terlebih pukul telur...
or something like that la...

mesti ada sesuatu yang kurang sama time buat kek tuw...

p/s: Robin tukang masak pastry.. syss.. janggan bgtaw org len k! ;p

Monkey D Luffy said...

kalau ko buat dengan kasih sayang... mesti aku rasa sedap jer kek tu

cujen said...

kena belajar ngan aku la.... baru la konsisten. tu la tak nak bertanya pada yang pakar!

olin said...

zara,
aku punya spaceship terhempas kat gunung ledang la..dah lama dah..masa tu aku baby lagi..hihi~

robinhood,
oo00h..lepas nih kena kira bape round la masa pukul telur?hihihi..btw, thanx alot ya! ^_^

luffy,
aku dah tabur gula kasih sayang aku, tapi kuasa cinta tangan aku lum cukup kuat agaknya~

cujen,
erk. ko pakar ek? hehe~