August 10, 2009

TANGGA RAYA CONTEST punya result.


mintak mahap sangat2 ye sebab post entry ni lambat. semalam aku dah 'hilang' laa.. huhu.. hari ni pun dah demam. kalah pada jerebu semalam tebal sungguh. dalam dewan pun jerebu, bayangkan jelah. hmm.. so, tanpa buang masa, pemenang bagi TANGGA RAYA CONTEST ialah.......



ENCIK OOPPADON


TAHNIAH pada encik biliksebelah dan encik ooppadon.
aku dah contact email korang. hehe..

design yang betul2 nanti aku amek dari dua design yang menang ni k. raya nanti aku amek gambar, tampal kat blog ni insyaAllah. hihi..

so, kepada sape2 lagi yang xberjaya, xpe, jangan risau. akan datang kalu aku buat contest lagi korang jangan jemu nak join pulak tau. ^_^

lalala.. malu saya~

7 comments:

ZARA 札拉 said...

waa~

tahniah2~

messyremo said...

no satu tu cntik..

siap cover tangga lagi..hehe

olin said...

zara,
haah tahniah.. hehe

messyremo,
betul2..tapi mak aku nak tangga macam yang no.2 huhu..

DoN said...

TQ TQ cik olin...
hihihi rezeki... alhmdllh

olin said...

don,
tahniah2~

En. Bilik Sebelah said...

yes! yes! yes! hehehe..

olin said...

En. BS,
tahniah2~