September 6, 2009

tak kira laa kamu sedang buat apa. sila lihat laman aku dengan kadar denyutan jantung yang berombak-ombak. laju serta pantas ye.


tiada klu kedua, ketiga atau ke berapa-berapa pun. maaf kepada yang meminta ye. hehe.

penyertaan akan ditutup pada waktu penghabisan bagi tarikh 7 sept 2009 iaitu pukul 11.59malam sebelum ia menginjak ke tarikh 8 sept 2009.

maka, anda ada masa lagi sehingga habisnya hari isnin. sila teka-meneka bertubi-tubi di ruang komen entry contest teka-meneka itu ok?



P/S : they say, "try hardest, so that we do not regret later." ayat ni dari korean drama Boys Before Flowers. hehe..

lalala.. malu saya~

6 comments:

zamspotte said...

Hadoi ai... susah lar soklan kamu...

ZARA 札拉 said...

oh~

semua..sila tekan~

hahaha~

ayinn said...

owhhh,.. tgok BBF jugak ye,.. ahahaha
sy bru khatam mlm td citer tuh,..ekekeke

olin said...

zamspotte,
hehe.. kalu senang, bukan contest namanya.. hihi~

olin said...

zara,
tekan-menekan.. pandai laa kamu.. haha~

olin said...

ayinn,
ada nangis2 x? haha~

aku dah tengok 3kali khatam. hehe.. tu baru versi korea. yg versi jepun dulu ntah bape kali khatam. hehe..

p/s: bestnye bley citer pasal drama korea yg kita suka dan ada orang lain jugak suka~