April 30, 2010

bila FB merajai hati.

selama aku tak ber-blog, aku cuma ber-FB. agak addicted untuk mengeluarkan segala wall post yang entah apa-apa kadang-kadang aku pun tak paham.

terfikir jugak ada orang just on FB untuk main game yang ada kat FB tu. aku pernah main school of magic je kot. lepas tu dah level bagus sikit, boring, stop main.

sekarang ni dah macam-macam game. sampai aku tak main terus sebab terlalu banyak pilihan. (memang tak ada masa pun nak layan game tu semua kan)

tapi satu yang best pasal FB. get to know each other and find long lost friends. sorry to say, i'm not good enough to contact long lost friends ni sebab banyak dah nombor fon yang dah hilang (biasa lah jenis suka hilang hp kan, selalu "bagi pada orang". wakakakak) so, the main tunnel nak contact semua, at least semua kot kawan-kawan yang dulu-dulu, sekarang dan akan datang is the FB itself. but sadly, dengar cerita FB pun nak jadi network berbayar, if i'm not mistaken laa, correct me if i'm wrong. kalau dah berbayar, tak tahu lah macam mana kan? takkan ramai guna FB just for games kot? heheh



P/S: 5-6 may ni JJusco Member's Day ek? 6hb aku cuti. cuti shopping? ngeh3x!

malu saya~

^_^


2 comments:

Teena in Toronto said...

Happy blogoversary :)

olin said...

weee... hehhehe thnx~