May 3, 2010

ye. blog aku lebih lebat sawangnya dari sawang spiderman. aku terima statement tu.




baru lah nak update segala mak nenek punya aktiviti setelah 3 bulan kot blog ni bersawang. spiderman punya sawang pun tak lebat camni. hahahaha.

ni reunion buat pertama kali untuk kelas aku time kat maktab dulu. 4sc14 and 5sc14. the future accountants, as our teacher Mr Saedon said, ahaks!

buat kat Flaming Steamboat on Feb 2010 and we had a great great time together of course! dah lama sangat nak buat reunion tapi asek tak jadi. akhirnya menjadi jugak. hehehe.



malu saya~

^_^

2 comments:

naz said...

berpasangan gitu :) aww haha

olin said...

hahaha.. kebetulan la kot~ hehehe