May 4, 2010

cahaya di tengah malam yang penuh muka aku.








banyak gambar je entry kali ni. ni kat i-city masa Februari 2010. pergi sana atas urusan reunion jugak tapi lepak lagi kat shah alam the next day nya sebab nak tengok i-city ni. punya lah ramai manusia. nak amek gambar pun kena snap-snap mana yang sempat je (eleh posing tu "mana yang sempat" ye? haha) bayangkan nak amek gambar kat panda bear yang comel banyak-banyak tu pun kena tunggu turn. tapi aku tak display lah gambar dengan bear tu kat sini, kang ada plak yang kata aku dengan bear tu kembar kan, comel sangat. muahahaha. gelak jahat.

malu saya posing-posing macam ni~

^_^

4 comments:

naz said...

cantik cantik pic :)

olin said...

malu saya~ (padahal dah kembang ni. hahha)

Jane salah parking said...

eeii...smart la. =)

olin said...

maceh~~~