May 1, 2009

katak girlish?

arini nk enjoy.. isu entri aritu dah setel. aku cekik dah orang tuh. mati katak camni.


tapi entri aku arini bkn nk btau korang yg aku dah bunuh katak je, tapi aku nk jawab tag nih sekali... kak j.e.j.a.r.i. yg bagi tag ni kt aku last week, baru arini nk bayar.. hehhe~

Syarat2 menerima award ini

1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
  • alamak nyah, cane nk jwb nih? jap, nk tengok IC~

2. Copy badge sebagai award anda

yeay, 1st time dpt award! mamak, kopi susu satu! malam nih celebrate~


3. 7 SEBAB SAYA BANGGA JADI WANITA

  • sebab kalu jadi lelaki, kena jd suami. berat tanggungjawab w0~ (mcm la wanita xde tanggungjawab? haha~)
  • bangga sebab dari wanita la pemimpin2 kita lahir kt dunia..
  • sebab wanita ada 'cuti', lelaki xde.. :p
  • sebab bley pakai baju cantek2 yg ayu2.. (sejak bila aku jd girlish nih?hehe~)
  • wanita kalu takut kt lipas, kumbang, serangga geli2, xdela nampak pelik.. cuba kalu lelaki yg once nampak haiwan2 comel tu je, lompat atas kerusi, mesti xmacho~
  • lagipun kalu jd wanita ada hari wanita sedunia, ada hari ibu, lelaki? setakat hari bapa..muahaha~
  • kenalah bangga diri sendiri, kalu x, sape lagi nk tulun banggakan.. haha~

4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda

lalalala... malu saya nk tag kamu~

aku bz study untuk paper semalam, baru hari nih free nk menulis.
next paper will be on tuesday.. (bz study ke bz tgk citer jepun?) heheh...


lalala... malu saya~

2 comments:

Tirana said...

Aduhai...kena tag ke?...hehehe..nanti kak tirana jawab..banyak lagi tag tak jawab ni..adehhhh..

olin said...

hehe~