June 8, 2009

korang bertuah? meh amek award. aku tengah rajin nak bagi nih.

thanx kak tirana!
now nak bagi kat semua orang plak. sape2 je bley amek.
DIULANG, SAPE2 JE BLEY AMEK.
bila aku dah baik hati camni, jangan malu2 amek peluang k..heheh
termasuk la untuk nama2 yg aku nak highlight.
dan untuk semua yg follow blog nih. maceh ye korang. korang memang bertuah.

8 comments:

Tirana said...

hehehe...memang bertuah kenal olin...terimakasih kerana sudi terima award tu dari kak tirana...

Linda Amri said...

salam olin,
kak dgn tak malunya nak amik award ni, leh ke?
(dah amik pun tinggal nak letak je)
hehe

~Cinta Cukulet~ said...

auww terharunya...mekacih...lalala malu saya :p

13may said...

cantiknya award nih :)

olin said...

kak tirana,
maceh kak..hehhe~

kak linda.amri,
olin memang nak bagi kat semua..hehe
amekla jgn malu2 ye~

cc,
ayat cam kenal. hehehe~

13may,
bertuah semua yg dapat award nih.kalu dapat durian runtuh, jgn lupa belanja olin.hahaha~

P/S: skrg musim durian kat kampung olin ye~

j.e.j.a.r.i. said...

dik, akak sambar ehh. TQ darling *wink*

olin said...

kak jejari,
welcome too darling *wink*.haha~

mosazu said...

wohoo..aku bru dpt on9..rembat award lg..ko ni mmg rajin bg award..hoho..tq