July 21, 2009

lama xupdate blog, agak2 kamuuu tunggu aku x?

aku dah pakai broadband. tapi ala2 berukband je coverage nya. xkesah la… asalkan bley online. bila xonline, rasa macam terpisah dengan dunia luar. kalu kat umah, probability aku nak jalan2 memang lebih ke kosong. kecuali gi umah atok, gi kenduri, gi amek adik dari tusen (tuition, tapi kitorang kat umah nih sebut tusen). jalan2 dalam umah je yang banyak. ntah bape km. hehe..

alhamdulillah, pointer ok. exam result untuk paper short sem aritu pun ok. maceh ye kawan2, doakan aku aritu.. hehe.. nak bagi hadiah ciuman kat korang. mmuuuaaaahhhhh….alamak, air liur *ngences.


*ngences : air liur menjejes. Biasa terjadi pada baby2 dan kanak2 yang comel dan xcomel.


lalala... malu saya nak cium2 kamuuuu~

4 comments:

ZARA 札拉 said...

oit!

dah pesan guna WiFI!!

olin said...

zara,
hehehe.. jgn maraa aaa... :-)

Monkey D Luffy said...

cium jer

comel baby

memang berukband semua

olin said...

luffy,
hihi.. malu saya~