September 15, 2009

aku perlukan lagu raya sekarang!!!!

radio kesayangan sudah rosak. dalam laptop xde simpanan lagu raya. nak download pulak, internet macam ciput. haih. macam mana nak rasa mood raya nih?





ada sape-sape bley nyanyikan khas untuk aku tak? aku perlukan live dari mulut kamu. pastikan nyanyian kamu tidak sumbang di telinga dan jiwa raga aku ya?

P/S : lagu apa kamu nak nyanyi untuk aku?

16 comments:

anaklaut said...

salam....olin,

terima kasih singgah anaklaut..:))
nak lagu raya....

nanti anaklaut nyanyikan buat Olin..:)

olin said...

salam AL,

nyanyi lagu anuar zain kecik2 dulu, bley? hehe~

^_^

En. Bilik Sebelah said...

selamat, raya haji..

En. Bilik Sebelah said...

selamat, raya haji..

Airland said...

lag balik kampung... xpun lgu hari raya duet ng jalil hamid.. bleh??

SasHa Lee said...

Olin..kite baru nak nyanyi untuk kamu..tapi xjadi sebab aden kalo nyanyi boleh bernanah telinga kamu..hehe

olin said...

en. BS,
haha.. aku nyanyi macam lagu selamat hari jadi~

olin said...

airland,
haha.. aku dah ada kat kampung mana nak lagu balik kampung. reject reject. aku nak lagu jalil hamid tu.

lalala.. malu saya~

ZARA 札拉 said...

nak kena nyanyi ke?

aku malas~

messyremo said...

lagu baday utk aku..

tapi ko la nynyi utk aku..

bole kan?hehe

Monkey D Luffy said...

lagu rindu serindu rindunya boleh?

olin said...

sasha lee,
bernanah? reject, reject. xraya aku kang.

hahahah~

olin said...

zara & messyremo,
korang berdua memang malas menyanyi kan? aku nyanyi untuk korang je.

lagu bangau oh bangau versi raya. haha~

olin said...

luffy,
buleh. tukar lirik versi raya keh~

fndrocka said...

aku tahu nyanyi versi off key ja

olin said...

fndrocka,
layannnn~

heheh..