September 30, 2009

musim tergedik-gedik dah berlalu ke?

haih..

jari dah tak tergedik-gedik lagi bila pandang ruang "new post" ni. selalunya pantang online, mesti ada je isu nak post kat blog.

sikalang? haiya.. manyak susah l0.. wa tatak tau maa apa pasal jadi ini macam.. (silap slanga ni?) jari macam teragak-agak nak menaip tau. jari aku 'malu-malu'. mungkinkah? bila online, aku banyak lompat-lompat kat blog kawan-kawan. baca, lihat, dan menghayati cerita kamu. bila aku mahu menaip cerita sendiri, kaku. ahhh.. ini, entry ini, dari hati nurani ni tau. secara express.

situasi hilang arah ni jadi lepas cuti berblog masa sibuk beraya. jari ni kena dilatih kembali. practice makes perfect!


P/S : kadang-kadang mahu menaip SMS pada mamat mata comel pun penat. lebih prefer call dia terus. huhu. adakah jari ku x sihat? waaa... takutnya...! habis lah macam ni, title penaip terpantas mungkin kena tarik dari aku. hoh.


lalala... malu saya~

8 comments:

naz said...

haha penat kira duit raya kot

olin said...

naz,
haha.. klaka kamu~

banyak kamu dapat duit raya?

cujen said...

mula2 berblogging mmg camtu..semangat semacam.. dah lama2 tak tau dah nak post ape...

tinta kasturi said...

banyak masuk lomang, kotupat gamaknye..

;)

salam raya

anaklaut said...

mood raya lum abis lagi tu..:))
tq singgah anaklaut Olin.

olin said...

cujen,
hehe.. insyaallah x.. ni cuma mood raya still segar~

olin said...

tinta kasturi,
haha.. malangnya dua2 tu bukan olin yg masak~

olin said...

anaklaut,
tahu xpe.. mood raya mmg fresh dari hati~