October 1, 2009

peh. genetik garang tapi baik hati dalam masa yang sama saling memberontak.

first impression kat pelajar, biar garang. bagi diorang takut dulu. kalu aku bagi muka, alamatnya pijak kepala. lagi-lagi kat tahun 4 tu. dah laa aku guru kelas diorang, kang kalu bising dan nakal sangat, aku jugak yang kena kompelin sebab xreti jaga murid sendiri. huhu.

kesimpulannya, hari ni berjalan dengan baik. nasib baik xde mamat-mamat yang mempunyai mata yang unik. hisy, olin. setia, setia. hehe. (mamat mata comel jangan maraa aa.. ^_^)

sabtu ni family aku buat makan-makan untuk jiran-jiran, kawan-kawan dan sedara terdekat. jemputlah datang. waktu majlis : tengahari-petang-malam. lewat malam dilarang. haha. kalu nak datang, emel aku olinsafura@gmail.com. sesape yang ada nombor fon aku, sms je.

ahad pulak aku ada program marhaban dengan sekolah. fuh, agak busy agak busy. busy x agak-agak. hoh.


P/S : alamak, mak sudah panggil lah. suara dia merdu sangat dah tu. dari tadi aku dok "iya iya kejap lagi kejap lagi mak". ok korang, tata. aku mahu pegi buat kek coklat ala ala secret recipe. special for guests yang datang openhouse nanti. hehe.

lalala.. malu saya~

11 comments:

ZARA 札拉 said...

awal gila buat kek~

open house kan sabtu~

olin said...

zara,
uiks.. sok malam buat lagi sayang. malam ni je dapat buat 3 biji. 2 biji kompem abeh xsampai malam sok. pelahap dalam rumah aku ni kan ramai. hahaha..

kek coklat tu bley simpan dalam fridge, 1minggu pun bley tahan rasa dia xberubah punya~

Afifee said...

xpe garang pon..yang penting ati baik..garang pon tujuan untuk mendidik kan :D

cujen said...

bila nak buatkan aku kek ni.. pos satu kat putrajaya

cujen said...

bila nak buatkan aku kek ni.. pos satu kat putrajaya

cujen said...

pos satu kat putrajaya

momoko-chan said...

ko ngajar katne olin?

messyremo said...

tumpang lalu...

dah lame tak dtg sini..
maap yer olin..
aku dah terlambt la nk p open house umah ko ni..

adess

olin said...

afifee,
btol2. hehe. tapi selang-seli la garang tu.. lagipun budak kan, apa laa yg diorang takut. hihi~

olin said...

afifee,
btol2. hehe. tapi selang-seli la garang tu.. lagipun budak kan, apa laa yg diorang takut. hihi~

olin said...

cujen,
hoh, datang raya umah aku pun lum~