October 4, 2009

tulang bunyi keriang-keriuk. mata ada gam. hoh.

kat dapur pun ada tv dan katil. mabeles!


gambar 'smile' tu ialah seorang blogger, long-lost friend yang aku dapat jumpa balik. itu pun kat blog jumpanya. dia malu nak tayang muka. so aku tepek 'smile'. hehe.


summary
(kes malas nak taip panjang-panjang)
busy gila. proses menerima marhaban dan openhouse buat tulang empat kerat aku macam mahu patah riuk. mamat mata comel xdapat membantu. work-load bertambah sebab family kitorang kurang satu lagi 'orang kuat'. adik pempuan aku xdapat balik. pempuan cuma ada aku dan mak. aku masak makanan barat, mak masak makanan timur. peh, aku nak baring sekarang ni pun ada bunyi keriang-keriuk di pinggang dan kaki. kena minum susu anlene banyak-banyak. ok, jom tido. mata aku dah macam ada gam. sebab tu hari ni buat summary je. esok insyaAllah kita cerita lagi. peristiwa golek-tergolek, kecik-terbesar, serta duduk dapur xtahu sape yang datang. hehe.


lalala... malu saya~

10 comments:

ummu_hanis said...

takpe, raya bukan selalu.
tp seronok kan ade org dtg ke rumah.
baru la rase raya.
hihihi.

CAHAYA said...

bestnya. lagi best kalau letak gambar lauk pauk. ;)

ZARA 札拉 said...

hahahaa~

sengal sudah muka gua dalam tu~

hahaha~

Razman said...

sure bunyi keriang-keriuk di pinggang dan kaki? bukan bunyi dr sjenis angin berbau?

olin said...

ummu_hanis,
memang best kak. tapi masalahnya olin duk dapur je memanjang. xdapat nak melayan tetamu..

P/S : sape nak jadi bibik i?

olin said...

cahaya,
alamak, terlupa. hehehe..

olin said...

zara,
loh. kamu pulak yang pecah lubang~

hahaha.. comel kan smile tu? kamu suka sengih bukan? hahaha~

olin said...

razman,
haha. joke laa kamu nih~

bukan jenis berbau. aku tahu beza bunyi tulang dengan kentut ok. hahaa~

messyremo said...

ek eleh..
tak payah tutup2 muka blogger tu..

aku tak percaya yg dia segan..hehe

olin said...

messyremo,
hehehe... aku tahu kamu tahu dia tahu~